Over

MAN_8211

Ik ben geboren in Utrecht, rechten student en juridisch medewerker op papier. In de praktijk werk ik als woonbegeleider in een verpleeghuis en als Sociaal Juridisch Dienstverlener. Dit blog ben ik gestart omdat ik niet alleen geïnteresseerd ben in wetten, maar ook in Fashion, Food, Lifestyle en Travel.

Fashion:

Ik ben niet iemand die met de mode meeloopt, maar wel van leuke kleding, tassen en schoenen houd. Ik zal dan ook gaan schrijven over mode en dan vooral wat mij aanspreekt en welke merken mij opvallen. Ook zal ik schrijven over aparte, leuke kleding en winkels die ik tegenkom.

Food:

Ik houd van eten en hier schrijf ik over nieuwe, gezonde, lekkere restaurants of lunchrooms waar je goed of iets speciaals kan eten. Verder schrijf ik reviews over mijn favoriete kookboeken.

Lifestyle:

Hier ga ik schrijven over alles wat mij verder interesseert en bezighoudt. Dan kan je denken aan favoriete films, boeken, tips over solliciteren, verandering van wetgeving om een paar voorbeelden te noemen. Kortom, een kijkje in mijn persoonlijke leven.

Travel:

Ik zal ook gaan schrijven over steden of plaatsen waar je geweest moet zijn. Verder geef ik leuke tips over een dagje uit of waar je cultuur kan op doen.

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s