Eten

Nieuw in Utrecht: Meneer Peer

Afgelopen week was het heerlijk weer om de stad Utrecht op de fiets te verkennen. Ik ben meestal op zoek naar gezellige lunchtentjes en kwam toevallig langs Meneer Peer. Hier wilde ik natuurlijk naar binnen.

Vlakbij de sluis, waar in de zomer veel boten doorkomen om de stad in te varen, vind je dit leuke lunchzaakje op de Bemuurde Weerd. Het pand is flink verbouwd waarbij je af en toe nog de oude muur ziet en de meubels zijn erbij uitgezocht. Ik bestelde hier een sapje en een broodje. Je kan kiezen uit verschillende soorten ciabatta broodjes: naturel, donker, gedroogde tomaat of olijven. Ik heb gekozen voor het gedroogde tomaat broodje want dit leek mij goed passen bij het broodje kipfilet – guacamole – bacon – tomaat. Dit smaakte goed en is zeker niet duur (€6,-). Verder kan je hier ook ontbijten en je je bestelling meenemen. Je kan hier in de zomer namelijk lekker aan het water bij de sluis gaan zitten.

Meneer Peer heeft een vintage inrichting waar je je snel op je gemak voelt. Wil je even iets halen om door te gaan naar kantoor of heb je zin in een lunch, dan is Meneer Peer zeker een aanrader.

Ben jij al een keer bij Meneer Peer op bezoek geweest?

Adres:
Bemuurde Weerd Oostzijde 36, 3514 AP Utrecht
Openingstijden:
Di t/m zo 9:00 tot 18:00 uur.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s