Mode

Leuke koopjes gescoord

De laatste paar jaar heb ik heel weinig aankopen gedaan wat mode items betreft. Ik ben iemand die van mode houd, maar ook iemand die liever geen geld uitgeeft. Wanneer ik wel kleding, schoenen of tassen aanschaf is het of duur of juist goedkoop. Het liefst heb ik een duur merk voor weinig geld, laat ik in de afgelopen maanden twee items met 70% korting hebben gevonden.

 
Ik ben een groot fan van het spijkerbroekenmerk 7 for all mankind. Het probleem bij dit merk is dat de spijkerbroeken rond de €200, – kosten.

Deze broek van 7 for all mankind was eerst: €239.95 nu heb ik er met de 70% korting €71,99 voor betaald. In verhouding is dit echt een koopje en kan ik de broek natuurlijk niet laten hangen.

Van het merk Guess heb ik een paar leuke tassen. De kleding van dit merk koop ik niet vanwege de prijzen. Gelukkig kwam ik laatst van dit merk een leuk jasje tegen, dit met 70% korting. Eerst dacht ik dat het niet echt was en vroeg aan een verkoopster of dit wel klopte.

De jas was eerst €175,- en met de korting werd dit bedrag €53, – dus ook weer een koopje.

Zoals je ziet houd ik echt van de grote aanbiedingen en gelukkig heb ik er een paar gevonden. Heb jij ook weleens een hele goede aanbieding gehad op het gebied van mode?

Advertenties

Een gedachte over “Leuke koopjes gescoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s