Eten

Review: het voedselzandloper kookboek

Een ster in koken ben ik nooit geweest, zelfs wanneer ik een recept opvolgde was het nog een hele prestatie om het te laten lukken. Ik houd er wel van om recepten uit te proberen en dan vooral de gezondere varianten van toetjes of cake. Wat al een tijd op mijn verlanglijstje stond was een gezond kookboek voor zowel ontbijt, lunch, hoofdgerecht en nagerecht. Een paar weken geleden heb ik mijn verjaardag gevierd en wat is een betere manier om dan een kookboek te vragen die ik graag wil: het voedselzandloper kookboek.


Het voedselzandloper dieet is al een geruime tijd bekend en aan de hand van dit dieet is er een kookboek samengesteld met goede recepten. In dit boek wordt er naast de recepten ook kort uitgelegd wat het dieet inhoudt, ik noem dit geen dieet maar een gezonde levensstijl. Aangezien ik het informatieve boek zelf niet heb gelezen is het goed, kort omschreven in dit kookboek. Het voedselzandloper kookboek zit goed, gestructureerd in elkaar. Het is onderverdeeld in ontbijt, lunch, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, tussendoortjes, drankjes, dips en smaakmakers. De recepten zijn allemaal kort, bondig en stap voor stap uitgelegd, dus er kan niets mislukken.


Je kunt uit dit boek de recepten opvolgen of inspiratie uithalen. Als je van koken houdt of er juist niet zo goed in bent is dit boek een aanrader. De recepten zijn makkelijk opgeschreven en gezond, iedereen kan hierdoor een gezonde eetpatroon ontwikkelen. Een ander leuk weetje is dat Pauline Weuring, die de recepten heeft ontwikkeld van dit kookboek nu een eigen kookboek heeft uitgebracht genaamd: uit pauline’s keuken. Deze staat natuurlijk ook op mijn verlanglijstje.

De voedselzandloper kookboek: €19,95 bestel www.bol.com
Uit pauline’s kookboek:  €19,95 bestel www.bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s